غذا چگونه بر رفتار شما تاثیر می گذارد؟
به گزارش بهترین مقاله، کنترل غذای دریافتی شما می تواند حتی سخت تر از آن چیزی باشد که فکر می کنید. مطالعه دانشمندان دانشگاه متروپولیتن اوساکا نشان داده است که نشانه های غذایی بصری می توانند بر رفتار غذایی شما تأثیر بگذارند، حتی زمانی که شما از آن ها مطلع نباشید.
محققان دانشگاه متروپولیتن اوساکا اظهار کردند غذا بر رفتار افراد تاثیر می گذارد، حتی اگر افراد از آن مطلع نباشند.
به نقل از تی ان، کنترل غذای دریافتی شما می تواند حتی سخت تر از آن چیزی باشد که فکر می کنید. مطالعه دانشمندان دانشگاه متروپولیتن اوساکا نشان داده است که نشانه های غذایی بصری می توانند بر رفتار غذایی شما تأثیر بگذارند، حتی زمانی که شما از آن ها مطلع نباشید.
چاقی یکی از شرایط پاتولوژیک مهمی است که سبب ایجاد بیماری های مرتبط با سبک زندگی می گردد و شناخته شده است که با سکته قلبی، سکته مغزی و سرطان زایی مرتبط است.
رویکرد های تنظیم رفتار غذایی به طور گسترده در کوشش برای کنترل چاقی استفاده می گردد، اما گزارش شده است که حدود نیمی از کسانی که رژیم های غذایی دریافت می نمایند در عرض پنج سال مجددا به وزن اولیه خود باز می گردند.
برای شرح اثربخشی محدود چنین رژیم هایی، یک فرضیه پیشنهاد می نماید که نه تنها فرآیند های عصبی مطلعانه، بلکه فرآیند های عصبی ناخودمطلع نیز نقش مهمی در کنترل رفتار خوردن دارند. با این حال، هیچ مطالعه ای وجود نداشته که به طور مستقیم اعتبار این فرضیه را در سطح فعالیت عصبی آنالیز کند.
نتایج مطالعه این تیم تحقیقاتی به رهبری پروفسور تاکاهیرو یوشیکاوا از دانشکده پزشکی دانشگاه متروپولیتن اوساکا نشان داده است که در شکنج پیشانی، ناحیه ای از لوب پیشانی مغز که رفتار خوردن را کنترل می نماید، فعالیت عصبی در پاسخ به محرک های غذایی بصری و تصاویر غذا، بسته به اینکه آن تصاویر مطلعانه یا ناخودمطلع ارائه شوند، فرق دارد. نتایج نشان می دهد که رفتار خوردن را نمی توان بدون در نظر گرفتن فرآیند های عصبی ناخودمطلع و مطلعانه درک کرد.
پروفسور یوشیکاوا گفت: اگر بتوانیم در تحقیقات آینده در خصوص چگونگی کنترل رفتار خوردن به وسیله فرآیند های عصبی ناخودمطلع اطلاعات بیشتری کسب کنیم، می توانیم این درک را با دانش فعلی خود از فرآیند های عصبی خودمطلع ترکیب کنیم تا به طور بالقوه روش های موثرتری برای تنظیم رفتار خوردن ایجاد کنیم.
یافته های این مطالعه در مجله PLOS ONE منتشر شد.
منبع: ایسنا
منبع: فرادید