کباب شیشلیک یا دنده کباب یکی از محبوب ترین غذاها

به گزارش بهترین مقاله، در این مقاله از مجله گردشگری و سفر خبرنگاران تصمیم گرفتیم تا طرز تهیه شیشلیک حرفه ای را با رعایت چند نکته برای شما کاربران عزیز و علاقمند به شکم گردی قرار بدیم تا در سفرهای خود بتوانید شیشلیک حرفه ای کباب کنید . در ادامه با ما همراه باشید.

کباب شیشلیک یا دنده کباب یکی از محبوب ترین غذاها

کباب ها یکی از سنتی ترین و پرطرفدارترین وعده های غذای از دیرباز در ایران عزیزمان می باشید که پیشینه ای طولانی دارند. افرادی که عاشق گوشت هستند از هواداران پر و پا قرص همیشگی کباب ها هستند. ما در ایران کباب های بسیار متنوعی داریم که به اشکال گوناگونی درست می گردد که از محبوب و پرطرفدارترین آنها میتوان به کباب کوبیده، جوجه کباب، کباب برگ، شیشلیک و… اشاره کرد. اما کباب شیشلیک یکی از غذاهای بسیار معروف به خصوص در شاندیز مشهد است که به عنوان یک غذای لاکچری پرطرفدار و با نام شیشلیک شاندیزی شناخته می گردد.

کباب شیشلیک یا دنده کباب یکی از معروف ترین و قدیمی ترین کباب های بین المللی است که روش پخت آن با کباب های دیگر کمی متفاوت تر است. به علت اینکه کباب شیشلیک از قسمت دنده گوسفند تهیه می گردد مهم ترین بخش تهیه این کباب، پختن آن است. اگر می خواهید خودتان این کباب را درست کنید باید بگوییم تنها با رعایت چند نکته میتوانید برترین شیشلیک را برای خود و خانواده درست کنید.

مواد لازم جهت درست کردن شیشلیک

  • دنده گوسفندی با استخوان 12 عدد
  • پیاز بزرگ 3 عدد
  • ماست 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)
  • آبلیمو 8 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع 8 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • زعفران دم نموده 1 قاشق غذاخوری
  • کره 100 گرم

طرز تهیه شیشلیک

اول از همه باید دنده های که خریداری نموده ایم را طعم دار کنیم. برای این طعم دار کردن بهتر است از یک ظرف مناسب و جادار بهره ببرید و دنده ها را داخل ظرف بریزید. پیازها را با رنده ریز رنده کنید و با فشار دست آبشان را بگیرید. آب پیازها را به ظرف حاوی دنده ها اضافه کنید. (می توانید پیازها را خلال کنید و به طور کامل به گوشت اضافه کنید).

در مرحله بعد آبلیمو را به همراه روغن مایع، زعفران دم نموده و مقداری نمک و فلفل سیاه و ماست (اختیاری) به ظرف حاوی دنده ها اضافه کنید. مواد طعم دهنده را با دست روی گوشت دنده ها ماساژ دهید به صورتی که تمام قسمت های گوشت دنده طعم دار گردد.

پس از اینکه مواد را خوب مخلوط کردید درب ظرف را ببندید و آنرا به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت دنده ها نرم و طعم دار گردد. پس از گذشت 12 ساعت دنده ها را برای سیخ کردن از یخچال خارج کنید.

برای سیخ کردن دنده ها باید از سیخ های بسیار بزرگ بهره ببرید. اگر سیخ های شما خیلی بزرگ نیستند می توانید از دو سیخ برای سیخ کردن دنده ها بهره ببرید. پس از اینکه سیخ کردن دنده ها به خاتمه رسید به سراغ آماده کردن منقل ذغال بروید.

توجه داشته باشید که ذغال ها حتما به صورت یکدست روشن شده باشند زیرا ذغال های خام باعث می شوند که کباب ها طعم دود بگیرند ،

پس از اینکه منقل آماده شد سیخ ها را روی منقل بچینید و اجازه دهید دنده ها با حرارت بسیار ملایم کباب شوند. در حین کباب کردن دنده ها کره را ذوب کنید و با قلمو روی گوشت دنده ها بمالید تا کباب لذیذتر گردد.

مالیدن کره روی کباب شیشلیک علاوه بر اینکه کباب را لذیذتر می نماید باعث می گردد کباب ها خشک نشوند. در کنار کباب شیشلیک می توانید از گوجه کبابی هم بهره ببرید. پس از اینکه کباب آماده شد آنرا به همراه نان یا برنج سرو کنید.

منبع: تاپ تراول
انتشار: 26 مهر 1403 بروزرسانی: 26 مهر 1403 گردآورنده: bestarticles.ir شناسه مطلب: 2350

به "کباب شیشلیک یا دنده کباب یکی از محبوب ترین غذاها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کباب شیشلیک یا دنده کباب یکی از محبوب ترین غذاها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید