طرز تهیه مرغ تایلندی

یکی از جاذبه‌های تور تایلند غذاهای آن است. یکی از غذاهایی که با ذائقه هر ایرانی مطابقت دارد، مرغ تایلندی است که این بار شما را با طرز تهیه آن آشنا خواهیم کرد. البته به شما توصیه می‌کنیم طعم ورژن اصلی آن را در تایلند بچشید.

طرز تهیه مرغ تایلندی

این غذا که به شما توصیه می‌کنیم طعم آن را در تور تایلند بچشید، در عرض کمتر از نیم ساعت تهیه شده و مواد اصلی آن مرغ و سبزیجات هستند.

مواد لازم برای تهیه مرغ تایلندی

  • ¼ پیمانه شکر
  • ¼ پیمانه کره بادام‌زمینی
  • 3 قاشق غذاخوری سس سویا
  • 6 عدد نان ترتیلا (یا نان پیتا)
  • نصف قاشق چایخوری نمک سیردار
  • ¼ یا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • سه قاشق غذاخوری آب
  • دو قاشق غذاخوری روغن سرخ‌کردنی
  • یک قاشق چایخوری سیر رنده شده
  • 340 گرم سینه مرغ بی‌استخوان
  • 4 پیمانه بروکلی خرد شده
  • یک عدد پیاز قرمز متوسط، خلالی
  • یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده

طرز تهیه مرغ تایلندی

برای تهیه سس بادام‌زمینی، در یک قابلمه کوچک، شکر، کره بادام زمینی، سس سویا، آب، دو قاشق غذاخوری روغن سرخ‌کردنی و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را تا زمانی حرارت دهد تا شکر آب شود. به طور مدام هم بزنید و کنار بگذارید. نان‌های پیتا را کمی گرم کنید. سپس، در کاسه توسط، نمک سیردار و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغ‌ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

در یک تابه بزرگ، یک قاشق غذاخوری روغن را داغ و مرغ‌ها را اضافه کنید. حدو 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا مرغ‌ها کمی پخته شوند. آنها را از تابه خارج کنید. بروکلی، پیاز و زنجبیل را داخل تابه بریزید. حدود دو تا سه دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم و طلایی شوند. آنها را از روی شعله بردارید.

برای درست کردن لقمه‌ها، یک قاشق غذاخوری از سس بادام‌زمینی را روی نان‌ها مالیده و روی آنها مرغ و سبزیجات بریزید. نان را رول کرده و با خلال دندان آن را ثابت نمایید. تا وقتی گرم است به همراه سس سرو کنید. در تور تایلند طع غذایی که درست کردید را با محصول سرآشپزان تایلندی مقایسه کنید.

انتشار: بروزرسانی: 26 دی 1398 شناسه مطلب: 582

به "طرز تهیه مرغ تایلندی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ تایلندی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید