طرز تهیه سوپ تره فرنگی مجلسی

به گزارش بهترین مقاله، طرز تهیه سوپ تره فرنگی مجلسی، سخت نیست. این سوپ در مدت زمان کوتاهی آماده می گردد. ارزش غذایی بالای سوپ تره فرنگی باعث شده که علاوه بر یک پیش غذای ایده آل برای مجالس میهمانی، برای بیماران مبتلا به سوء هاضمه، رماتیسم و کم خونی غذایی مناسب باشد.

طرز تهیه سوپ تره فرنگی مجلسی

خبرنگاران | سرویس آشپزی - سوپ نوشیدنی صاف و لطیفی است که معمولا به صورت داغ و با مقداری نان خورده می گردد. سوپ تره فرنگی یک سوپ متفاوت است که می توان از آن به عنوان پیش غذا استفاده کرد و مواد اصلی تشکیل دهنده آن عبارتند از: تره فرنگی و سیب زمینی. در مطالب قبل با طرز تهیه سوپ شیر و خامه، سوپ عدس و جو و سوپ ماهی ساده آشنا شدید، در ادامه طرز تهیه سوپ تره فرنگی آموزش داده می گردد.

طرز تهیه سوپ تره فرنگی مجلسی

این سوپ برای 6 نفر کفایت می نماید. زمان آماده سازی مواد اولیه حدود 15 دقیقه و زمان پخت و انتظار حدود 35 دقیقه است.
مواد لازم
تره فرنگی عظیم4 عدد (حدود 5 فنجان)
خامه 1 فنجان
کره3 قاشق غذاخوری
سیر3 حبه
سیب زمینی800 گرم
آب مرغ یا عصاره گوشت7 فنجان
آویشن تازه3 شاخه
برگ بو2 عدد
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه1/4 قاشق چایخوری
پیازچه برای تزیینبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. قسمت های سبز تره فرنگی را جدا کنید. قسمت سفیدرنگ آن را به صورت حلقه ای برش بزنید و ریشه آن را جدا کنید.
  2. تره فرنگی خرد شده را در آب سرد بریزید، پس از 10 دقیقه آبکش کنید و کنار بگذارید تا آب آن گرفته گردد.
  3. کره را در قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذوب گردد. تره فرنگی و سیر خرد شده را به قابلمه اضافه نموده، حدود 10 دقیقه در کره تفت دهید و در این فاصله مرتب هم بزنید تا سبزیجات نرم شوند.
  4. سیب زمینی ها را شسته، پوست بگیرید، به صورت نگینی (مکعب هایی به ابعاد 1 سانتی متر) برش بزنید و سپس به قابلمه اضافه کنید.
  5. آب مرغ یا عصاره گوشت، آویشن، برگ بو، نمک و فلفل را به قابلمه اضافه نموده و صبر کنید تا به جوش آید.
  6. سپس درب قابلمه را بسته و حرارت را کم کنید. 15 دقیقه فرصت دهید تا سیب زمینی پخته و نرم گردد.
  7. آویشن و برگ بو را از قابلمه خارج نموده و محتویات سوپ را بکوبید یا در غذاساز بریزید تا کاملا صاف و یکدست گردد.
  8. نمک و فلفل سوپ را میزان کنید. اگر سوپ خیلی رقیق است، حرارت را کمی زیاد کنید تا آب آن بخار شده و به غلظت مناسب برسد. اگر غلظت سوپ بالاست، کمی آب جوش یا عصاره گوشت به آن اضافه کنید تا رقیق گردد.
  9. وقتی سوپ به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش نموده و خامه را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید.
  10. سوپ آماده است، آن را در ظرف سرو بکشید و کمی پیازچه خرد شده روی آن بریزید.
  11. سوپ تره فرنگی را بهتر است به صورت تازه مصرف کنید و اضافه آن را می توانید در ظرف دربسته به مدت 2 روز در یخچال نگهداری کنید.

نکته: تره فرنگی تازه نباید زردرنگ بوده و پیاز آن شکسته و ضرب دیده باشد.

ارزش غذایی سوپ تره فرنگی

جدول ارزش غذایی 1.5 فنجان سوپ تره فرنگی
کالری420
چربی23 گرم
چربی اشباع13 گرم
کربوهیدرات47 گرم
قند4 گرم
فیبر5 گرم
پروتئین11 گرم
سدیم512 میلی گرم
کلسترول70 میلی گرم

تره فرنگی از خانواده پیاز است که طعمی بهتر و شیرین تر از پیاز دارد. این سبزی دارای خواص دارویی بالایی است و برای بهبود مسائل تنفسی و دفع اسید اوریک خون موثر است؛ بنابراین برای افراد مبتلا به نقرس یا آرتریت بسیار مفید است. این سوپ خوشمزه را می توانید با چند تکه کروتن مصرف کنید و از خوردن آن لذت ببرید. برای تهیه کروتن، پوسته برشته نان سفید را جدا نموده و آن را به قطعات دلخواه برش بزنید. سپس قطعات نان را در چند قاشق کره یا روغن تفت دهید تا طلایی شوند و روغن اضافه آن ها را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزی بگیرید. این نان را می توانید در ظرف جداگانه ای در کنار این سوپ لذیذ قرار دهید.

منبع: ستاره
انتشار: 8 اسفند 1399 بروزرسانی: 8 اسفند 1399 گردآورنده: bestarticles.ir شناسه مطلب: 1475

به "طرز تهیه سوپ تره فرنگی مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ تره فرنگی مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید