طرز تهیه سوپ تره فرنگی مجلسی
به گزارش بهترین مقاله، طرز تهیه سوپ تره فرنگی مجلسی، سخت نیست. این سوپ در مدت زمان کوتاهی آماده می گردد. ارزش غذایی بالای سوپ تره فرنگی باعث شده که علاوه بر یک پیش غذای ایده آل برای مجالس میهمانی، برای بیماران مبتلا به سوء هاضمه، رماتیسم و کم خونی غذایی مناسب باشد.
خبرنگاران | سرویس آشپزی - سوپ نوشیدنی صاف و لطیفی است که معمولا به صورت داغ و با مقداری نان خورده می گردد. سوپ تره فرنگی یک سوپ متفاوت است که می توان از آن به عنوان پیش غذا استفاده کرد و مواد اصلی تشکیل دهنده آن عبارتند از: تره فرنگی و سیب زمینی. در مطالب قبل با طرز تهیه سوپ شیر و خامه، سوپ عدس و جو و سوپ ماهی ساده آشنا شدید، در ادامه طرز تهیه سوپ تره فرنگی آموزش داده می گردد.
طرز تهیه سوپ تره فرنگی مجلسی
این سوپ برای 6 نفر کفایت می نماید. زمان آماده سازی مواد اولیه حدود 15 دقیقه و زمان پخت و انتظار حدود 35 دقیقه است.مواد لازم | |
تره فرنگی عظیم | 4 عدد (حدود 5 فنجان) |
خامه | 1 فنجان |
کره | 3 قاشق غذاخوری |
سیر | 3 حبه |
سیب زمینی | 800 گرم |
آب مرغ یا عصاره گوشت | 7 فنجان |
آویشن تازه | 3 شاخه |
برگ بو | 2 عدد |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | 1/4 قاشق چایخوری |
پیازچه برای تزیین | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- قسمت های سبز تره فرنگی را جدا کنید. قسمت سفیدرنگ آن را به صورت حلقه ای برش بزنید و ریشه آن را جدا کنید.
- تره فرنگی خرد شده را در آب سرد بریزید، پس از 10 دقیقه آبکش کنید و کنار بگذارید تا آب آن گرفته گردد.
- کره را در قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذوب گردد. تره فرنگی و سیر خرد شده را به قابلمه اضافه نموده، حدود 10 دقیقه در کره تفت دهید و در این فاصله مرتب هم بزنید تا سبزیجات نرم شوند.
- سیب زمینی ها را شسته، پوست بگیرید، به صورت نگینی (مکعب هایی به ابعاد 1 سانتی متر) برش بزنید و سپس به قابلمه اضافه کنید.
- آب مرغ یا عصاره گوشت، آویشن، برگ بو، نمک و فلفل را به قابلمه اضافه نموده و صبر کنید تا به جوش آید.
- سپس درب قابلمه را بسته و حرارت را کم کنید. 15 دقیقه فرصت دهید تا سیب زمینی پخته و نرم گردد.
- آویشن و برگ بو را از قابلمه خارج نموده و محتویات سوپ را بکوبید یا در غذاساز بریزید تا کاملا صاف و یکدست گردد.
- نمک و فلفل سوپ را میزان کنید. اگر سوپ خیلی رقیق است، حرارت را کمی زیاد کنید تا آب آن بخار شده و به غلظت مناسب برسد. اگر غلظت سوپ بالاست، کمی آب جوش یا عصاره گوشت به آن اضافه کنید تا رقیق گردد.
- وقتی سوپ به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش نموده و خامه را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید.
- سوپ آماده است، آن را در ظرف سرو بکشید و کمی پیازچه خرد شده روی آن بریزید.
- سوپ تره فرنگی را بهتر است به صورت تازه مصرف کنید و اضافه آن را می توانید در ظرف دربسته به مدت 2 روز در یخچال نگهداری کنید.
نکته: تره فرنگی تازه نباید زردرنگ بوده و پیاز آن شکسته و ضرب دیده باشد.
ارزش غذایی سوپ تره فرنگی
جدول ارزش غذایی 1.5 فنجان سوپ تره فرنگی | |
کالری | 420 |
چربی | 23 گرم |
چربی اشباع | 13 گرم |
کربوهیدرات | 47 گرم |
قند | 4 گرم |
فیبر | 5 گرم |
پروتئین | 11 گرم |
سدیم | 512 میلی گرم |
کلسترول | 70 میلی گرم |
تره فرنگی از خانواده پیاز است که طعمی بهتر و شیرین تر از پیاز دارد. این سبزی دارای خواص دارویی بالایی است و برای بهبود مسائل تنفسی و دفع اسید اوریک خون موثر است؛ بنابراین برای افراد مبتلا به نقرس یا آرتریت بسیار مفید است. این سوپ خوشمزه را می توانید با چند تکه کروتن مصرف کنید و از خوردن آن لذت ببرید. برای تهیه کروتن، پوسته برشته نان سفید را جدا نموده و آن را به قطعات دلخواه برش بزنید. سپس قطعات نان را در چند قاشق کره یا روغن تفت دهید تا طلایی شوند و روغن اضافه آن ها را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزی بگیرید. این نان را می توانید در ظرف جداگانه ای در کنار این سوپ لذیذ قرار دهید.
منبع: setare.com