طرز تهیه سالاد مکزیکی

به گزارش بهترین مقاله، همانطور که از نامش تعیین است متعلق به کشور مکزیک می باشد. اگر هوادار غذاهای تند هستید توصیه می کنیم این سالاد خوشمزه را از دست ندهید.با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای 4 نفر سالاد مکزیکی تهیه کنید

طرز تهیه سالاد مکزیکی

به گزارش خبرنگاران به نقل از پارسی دی

مواد لازم سالاد مکزیکی

پیاز 1 عدد

ذرت 1 فنجان

نخود 200 گرم

فلفل قرمز 1 عدد

لوبیا قرمز 200 گرم

گشنیز 1 قاشق غذاخوری

فلفل دلمه قرمز 1 تکه کوچک

نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

آب لیمو ترش تازه 1 قاشق غذاخوری

عسل یا شکر نصف قاشق چای خوری

برای تهیه سالاد مکزیکی ابتدا نخود و لوبیا را به طور جداگانه در کاسه ای پر از آب می ریزیم و به مدت 5 الی 6 ساعت اجازه می دهیم تا حبوبات خیس بخورد و 2 الی 3 مرتبه آب کاسه ها را تعویض می کنیم تا نفخ حبوبات از بین برود.

می توانید این کار را در شب انجام دهید که تا صبح خوب خیس خورده باشند.سپس نخود ها را در صافی می ریزیم و آبکش می کنیم و در قابلمه ای می ریزیم و روی آن آب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به مدت 1:30 الی 2 ساعت بپزد.

همچنین لوبیا را نیز در صافی می ریزیم و آبکش می کنیم و در قابلمه ای می ریزیم و روی آن آب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا 1 ساعت بعد کاملا پخته گردد.تا پخت حبوبات زمان داریم تا باقی مواد سالاد را آماده کنیم.

گشنیز را می شوییم و خشک که شد خرد می کنیم و در بشقابی می ریزیم و پیاز را نیز پوست می گیریم و می شوییم و از وسط نصف می کنیم و نصف آن را کنار می گذاریم و نصف دیگر را روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم.

فلفل دلمه ای را نیز می شوییم و داخل آن را خالی می کنیم و نگینی خرد می کنیم.پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده را در کاسه ای عظیم می ریزیم.به قابلمه لوبیا و نخود سر می زنیم 1 عدد از لوبیا و نخود را تست می کنیم اگر پخته بودند

شعله لوبیا را خاموش می کنیم و ذرت را به نخود اضافه می کنیم تا 10 دقیقه با هم بپزند و ذرت ها نیز کاملا پخته شوند.سپس لوبیا را در صافی می ریزیم تا هم خنک گردد و هم آب اضافه آن خارج گردد و بعد به مواد در کاسه اضافه می کنیم.

در ادامه حدود 10 دقیقه صبر می کنیم سپس نخود و ذرت پخته شده را نیز از روی حرارت بر می داریم و در صافی می ریزیم تا آب اضافه آن ها خارج گردد و بعد به مواد سالاد می افزاییم و مواد را خوب مخلوط می کنیم

سپس نمک،عسل،فلفل و پودر فلفل و روغن زیتون روی مواد می ریزیم و خوب مواد سالاد را زیر و رو می کنیم تا طعم دار شوند و در ظرف مورد نظر سالاد را می کشیم و گشنیز را نیز روی مواد می ریزیم و سالاد مکزیکی را نوش جان کنید

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 10 دی 1399 بروزرسانی: 10 دی 1399 گردآورنده: bestarticles.ir شناسه مطلب: 1366

به "طرز تهیه سالاد مکزیکی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد مکزیکی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید