طرز تهیه انواع سالاد کاهو
به گزارش بهترین مقاله، سالاد کاهو یا سالاد فصل یکی از سالاد های محبوب سفره های ایرانی است که به همراه کلم ، هویج ، گوجه و خیار و سس مایونز تهیه می گردد.
خبرنگاران | سرویس آشپزی - سالاد کاهو معمولا به همراه کلم سفید یا کلم قرمز و هویج تهیه می گردد البته می توانید متناسب با فصل و مواد در دسترس هر فصل انواع مختلف آن را تهیه کنید. این سالاد بدون سس مایونز و همراه با روغن زیتون و سرکه یا آبلیمو یک سالاد کاملا رژیمی است و در صورتی که می خواهید به جای یک وعده غذایی از آن بهره ببرید می توانید متناسب با ذائقه خود مقداری کنسرو ذرت یا سیب زمینی پخته ، گردوی خرد شده یا کنجد هم به آن اضافه نمایید.
در صورتی که به دنبال دستور تهیه سالاد های دیگر هستید می توانید طرز تهیه سالاد سالمون فرانسوی را در مقاله دیگر خبرنگاران مشاهده نمایید.
مواد لازم جهت تهیه سالاد کاهو
کاهو | 2 عدد کوچک |
کلم سفید | 1 عدد کوچک در صورت تمایل |
خیار | 3 عدد |
گوجه | 3 عدد |
هویج | 2 عدد |
شکر | به اندازه دلخواه |
کلم قرمز | 1 عدد کوچک |
سس مایونز | 1 پیمانه کوچک |
آب لیمو یا آب نارنج | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه سالاد کاهو
- برگهای کلم و کاهو را جدا نموده با دقت بشویید و در آبکش بگذارید تا آبشان برود ، ظرف مناسبی برای انتخاب می کنیم.
- کاهو ، کلم و کلم قرمز را خرد نموده و با سلیقه خود در ظرف بریزید. اگر کلم قرمز به صورت ریز باشد جلوه زیباتری به سالاد فصل ما می دهد .
- خیار ها و گوجه ها را به صورت حلقه ای و با دقت برش می زنیم . اگر قطر برش در خیار و گوجه اندازه باشد سالاد زیباتر جلوه می نماید.
- بعد از برش ، خیارها و گوجه ها را هم روی ظرف سالاد می چینیم. سپس هویج را روی سالاد فصل رنده می کنیم. می توانیم با هویج جلوه های زیبایی روی سالاد ایجاد کنیم.
- مقداری نمک ، شکر و آبلیمو به سس مایونز اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم. می توانیم سس را روی سالاد بریزیم و بعد سرو کنیم ، یا اینکه به همراه سالاد سرو کنیم که مهمانان به دلخواه از سس استفاده نمایند.
سالاد فصل همانطور که از نامش پیداست برای هر فصل باید بصورت خاصی تهیه گردد البته در حال حاضر اکثرا از یک فرمول خاص برای سالاد فصل بهار ، سالاد فصل تابستان ، سالاد فصل پاییز و سالاد فصل زمستان استفاده می گردد. کسانی که می خواهند این سالاد را به صورت رژیمی تهیه نمایند می توانند به جای سس مایونز از روغن زیتون و سرکه استفاده کنیم . یا از ماست و آبلیمو و کمی شکر ، البته این سالاد با سس مایونز یا سس فرانسوی طعم فوق العاده ای دارد.
مواد لازم جهت تهیه سالاد کاهو با هویج و تربچه
کاهو | 2 عدد |
هویج | 3 عدد |
تربچه | 240 گرم |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
سرکه | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
فلفل | 4/1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه سالاد کاهو با هویج و تربچه
- برگ های کاهو را جدا می کنیم و کامل می شوییم.
- هویج را نازک پوست می کنیم. پیاز و تربچه ها را نازک حلقه می کنیم و فلفل را تازه تازه آسیاب می کنیم.
- برگ های کاهو، هویج، تربچه و پیاز را داخل کاسه سالاد قرار می دهیم. درست قبل از سرو کردن، روغن زیتون را روی آنها می چکانیم.
- سرکه، نمک و فلفل روی سالاد می ریزیم، هم می زنیم تا مخلوط شوند.
مواد لازم جهت تهیه سالاد کاهو آسیایی
کاهو خرد شده | 500 گرم |
گوشت گاو چرخ نموده بدون چربی | 450 گرم |
روغن سرخ کردنی | 1 قاشق غذاخوری |
پیاز خرد شده عظیم | 1 عدد |
سس | 4/1 فنجان |
سیر تازه خرد شده | 2 حبه |
سس سویا | 1 قاشق غذاخوری |
سرکه | 1 قاشق غذاخوری |
زنجبیل تازه خرد شده | 2 قاشق چایخوری |
سس فلفل | به میزان لازم |
شاه بلوط خشک و ریز خرد شده | 240 گرم |
پیازچه خرد شده | 1 دسته |
روغن کنجد | 2 قاشق چایخوری |
طرز تهیه سالاد کاهو آسیایی
- برگ های کاهو را شسته و کنار می گذاریم تا آبش گرفته گردد.
- یک قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و روغن را اضافه می کنیم و گوشت گاو را به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت می دهیم تا ترد گردد و سپس روغنش را جدا میکنیم و گوشت گاو را به یک کاسه عظیم انتقال می دهیم.
- پیاز را در همان قابلمه به مدت 5 تا 10 دقیقه تفت می دهیم و سپس سس ، ، سرکه ، زنجبیل ، سس فلفل را به پیاز اضافه می کنیم.
- شاه بلوط ، روغن کنجد و گوشت گاو پخته شده را اضافه نموده و 2 دقیقه هم می زنیم و کناری میگذاریم کمی خنک گردد.
- کاهو را می توانید خرد نموده به مواد اضافه کنید یا به صورت سالم در ظرف چیده سپس مواد را رویش بریزید و سرو نمایید.