طرز تهیه انواع سالاد کاهو

به گزارش بهترین مقاله، سالاد کاهو یا سالاد فصل یکی از سالاد های محبوب سفره های ایرانی است که به همراه کلم ، هویج ، گوجه و خیار و سس مایونز تهیه می گردد.

طرز تهیه انواع سالاد کاهو

خبرنگاران | سرویس آشپزی - سالاد کاهو معمولا به همراه کلم سفید یا کلم قرمز و هویج تهیه می گردد البته می توانید متناسب با فصل و مواد در دسترس هر فصل انواع مختلف آن را تهیه کنید. این سالاد بدون سس مایونز و همراه با روغن زیتون و سرکه یا آبلیمو یک سالاد کاملا رژیمی است و در صورتی که می خواهید به جای یک وعده غذایی از آن بهره ببرید می توانید متناسب با ذائقه خود مقداری کنسرو ذرت یا سیب زمینی پخته ، گردوی خرد شده یا کنجد هم به آن اضافه نمایید.

در صورتی که به دنبال دستور تهیه سالاد های دیگر هستید می توانید طرز تهیه سالاد سالمون فرانسوی را در مقاله دیگر خبرنگاران مشاهده نمایید.

مواد لازم جهت تهیه سالاد کاهو

کاهو2 عدد کوچک
کلم سفید1 عدد کوچک در صورت تمایل
خیار3 عدد
گوجه 3 عدد
هویج2 عدد
شکربه اندازه دلخواه
کلم قرمز1 عدد کوچک
سس مایونز1 پیمانه کوچک
آب لیمو یا آب نارنجبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

طرز تهیه سالاد کاهو

  1. برگهای کلم و کاهو را جدا نموده با دقت بشویید و در آبکش بگذارید تا آبشان برود ، ظرف مناسبی برای انتخاب می کنیم.
  2. کاهو ، کلم و کلم قرمز را خرد نموده و با سلیقه خود در ظرف بریزید. اگر کلم قرمز به صورت ریز باشد جلوه زیباتری به سالاد فصل ما می دهد .
  3. خیار ها و گوجه ها را به صورت حلقه ای و با دقت برش می زنیم . اگر قطر برش در خیار و گوجه اندازه باشد سالاد زیباتر جلوه می نماید.
  4. بعد از برش ، خیارها و گوجه ها را هم روی ظرف سالاد می چینیم. سپس هویج را روی سالاد فصل رنده می کنیم. می توانیم با هویج جلوه های زیبایی روی سالاد ایجاد کنیم.
  5. مقداری نمک ، شکر و آبلیمو به سس مایونز اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم. می توانیم سس را روی سالاد بریزیم و بعد سرو کنیم ، یا اینکه به همراه سالاد سرو کنیم که مهمانان به دلخواه از سس استفاده نمایند.

سالاد فصل همانطور که از نامش پیداست برای هر فصل باید بصورت خاصی تهیه گردد البته در حال حاضر اکثرا از یک فرمول خاص برای سالاد فصل بهار ، سالاد فصل تابستان ، سالاد فصل پاییز و سالاد فصل زمستان استفاده می گردد. کسانی که می خواهند این سالاد را به صورت رژیمی تهیه نمایند می توانند به جای سس مایونز از روغن زیتون و سرکه استفاده کنیم . یا از ماست و آبلیمو و کمی شکر ، البته این سالاد با سس مایونز یا سس فرانسوی طعم فوق العاده ای دارد.

مواد لازم جهت تهیه سالاد کاهو با هویج و تربچه

کاهو2 عدد
هویج3 عدد
تربچه 240 گرم
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
سرکه2 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل4/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه سالاد کاهو با هویج و تربچه

  1. برگ های کاهو را جدا می کنیم و کامل می شوییم.
  2. هویج را نازک پوست می کنیم. پیاز و تربچه ها را نازک حلقه می کنیم و فلفل را تازه تازه آسیاب می کنیم.
  3. برگ های کاهو، هویج، تربچه و پیاز را داخل کاسه سالاد قرار می دهیم. درست قبل از سرو کردن، روغن زیتون را روی آنها می چکانیم.
  4. سرکه، نمک و فلفل روی سالاد می ریزیم، هم می زنیم تا مخلوط شوند.

مواد لازم جهت تهیه سالاد کاهو آسیایی

کاهو خرد شده500 گرم
گوشت گاو چرخ نموده بدون چربی450 گرم
روغن سرخ کردنی1 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده عظیم1 عدد
سس4/1 فنجان
سیر تازه خرد شده2 حبه
سس سویا1 قاشق غذاخوری
سرکه1 قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه خرد شده2 قاشق چایخوری
سس فلفلبه میزان لازم
شاه بلوط خشک و ریز خرد شده240 گرم
پیازچه خرد شده1 دسته
روغن کنجد2 قاشق چایخوری

طرز تهیه سالاد کاهو آسیایی

  1. برگ های کاهو را شسته و کنار می گذاریم تا آبش گرفته گردد.
  2. یک قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و روغن را اضافه می کنیم و گوشت گاو را به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت می دهیم تا ترد گردد و سپس روغنش را جدا میکنیم و گوشت گاو را به یک کاسه عظیم انتقال می دهیم.
  3. پیاز را در همان قابلمه به مدت 5 تا 10 دقیقه تفت می دهیم و سپس سس ، ، سرکه ، زنجبیل ، سس فلفل را به پیاز اضافه می کنیم.
  4. شاه بلوط ، روغن کنجد و گوشت گاو پخته شده را اضافه نموده و 2 دقیقه هم می زنیم و کناری میگذاریم کمی خنک گردد.
  5. کاهو را می توانید خرد نموده به مواد اضافه کنید یا به صورت سالم در ظرف چیده سپس مواد را رویش بریزید و سرو نمایید.
منبع: setare.com
انتشار: 30 دی 1399 بروزرسانی: 30 دی 1399 گردآورنده: bestarticles.ir شناسه مطلب: 1397

به "طرز تهیه انواع سالاد کاهو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه انواع سالاد کاهو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید