سیزدهمین اقامتگاه بوم گردی در بردسکن راه اندازی می گردد
به گزارش بهترین مقاله، مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بردسکن از راه اندازی سیزدهمین اقامتگاه بوم گردی در این شهرستان اطلاع داد.

به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی، احمد صابری زارع با اعلام این خبر اضافه نمود: درخواست تبدیل اقامتگاه بومگردی در شهرستان بردسکن به معاونت گردشگری اداره کل ارسال شده است.
وی ادامه داد: این اقامتگاه بومگردی دارای 8 اتاق و در بنایی به مساحت حدود 400 متر مربع در بخش مرکزی بردسکن و در منطقه کوهپایه ای و در محیطی مفرح ، سرسبز قرار گرفته است.
صابری زارع توضیح داد: تاکنون 4 اقامتگاه در روستاهای کبودان و درونه در حال بهره برداری و 2 اقامتگاه در روستاهای باب الحکم وحطیطه درحال تعمیر و تجهیز است که رقمی بالغ بر 500 میلیون تومان تسهیلات دریافت نموده اند.
وی گفت: همچنین 5 اقامتگاه در روستاهای باب الحکم ،کلاته حسام، هدک ودرونه پیروز به اخذ موافقت اولیه شده اند که هنوز فعالیت کارگاهی را شروع ننموده اند و تسهیلاتی نیز تخصیص نداشته اند.
صابری زارع اضافه نمود: از ابتدای سالجاری نیز درخواست دواقامتگاه در روستاهای منطقه کوهپایه ای بردسکن، به استان ارسال شده است که در صورت تایید این دو اقامتگاه ، آمار اقامتگاه هایی که مجوز اولیه دریافت نموده اند به رقم 13 می رسد.
وی اظهارکرد: همچنین با توجه به نیازهای منطقه ، مذاکراتی با علاقه مندان در مورد راه اندازی اقامتگاه بومگردی در روستاهای کاسف ، زیروقت ، کشمر و فیروزآباد در حال اجرا است.
منبع: میراث آریا