برطرف مسائل دانش بنیانها در دستور کار سازمان بازرسی نهاده شد
به گزارش بهترین مقاله، به گزارش خبرنگاران به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، نشست طرح و آنالیز مسائل شرکت های فعال در زمینه گیاهان دارویی و طب سنتی با حضور بازرس کل امور خارجه، مجلس، ریاست جمهوری و واحدهای تابعه سازمان بازرسی کل کشور و شرکت های حوزه گیاهان دارویی برگزار گردید.
این نشست با حضور محمد مهدی بلندیان بازرس کل امور خارجه، مجلس شورای اسلامی، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و واحدهای تابعه سازمان بازرسی کل کشور، حسین اسفندیاری معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، جمعی از مسئولان، فناوران، شرکت های دانش بنیان، فناور و خلاق حوزه گیاهان دارویی برگزار گردید.
فعالان این حوزه، دیدگاه ها و چالش هایشان را به صورت حضوری با بازرس کل سازمان بازرسی کل کشور و جانشین رییس کارگروه در میان گذاشتند.
بلندیان جانشین رئیس کارگروه گفت: سازمان بازرسی کشور به استناد اصل 174 قانون اساسی، نظارت بر حسن جریان امور و اجرای صحیح قوانین در دستگاه های اجرایی را برعهده دارد.
وی گفت: در امسال و در راستای تحقق شعار سال و باتوجه به دستور ریاست سازمان، کارگروهی برای حمایت از شرکت های دانش بنیان و نخبگان در سازمان تشکیل شده و درصدد است که موضوعات و چالش های شرکت های دانش بنیان را در دستگاه های اجرایی شناسایی و برطرف کند.
بازرس کل امور خارجه، مجلس، ریاست جمهوری و واحدهای تابعه مطرح نمود: قوانین موجود در حوزه شرکت های دانش بنیان از جمله قانون جهش فراوری قوانین مترقی هستند که در آن ها به خوبی حمایت از شرکت های دانش بنیان مطرح شده و توصیه می کنم شرکت ها و مسئولان دستگاه اجرایی نسبت به مطالعه و شناخت قوانین موردنظر اقدام نمایند.
در ادامه این نشست جمعی از فعالان شرکت های دانش بنیان، خلاق و فعالان حوزه گیاهان دارویی، مسائل و مسائل خود را به طور شفاف و صریح با بازرس کل امور خارجه، مجلس، ریاست جمهوری و واحدهای تابعه مطرح کردند.
ازجمله مسائل می توان به عدم اطلاع و آگاهی دستگاه ها از قانون جهش فراوری دانش بنیان، تاخیر در ارائه مجوزها علی الخصوص سازمان غذا و دارو و دامپزشکی کشور، ضرورت ایجاد کنسرسیومی برای حوزه طب سنتی و محصولات این حوزه، تضاد منافع در دستگاه های متولی و...اشاره نمود. در خاتمه این نشست مقرر شد چالش ها و مسائل شرکت ها به همراه اسناد و مدارک مربوطه به وسیله معاونت علمی اخذ و به منظور آنالیز به کارگروه ارسال گردد.
منبع: خبرگزاری مهر