بهبودیافتگان کرونا دچار افسردگی و اضطراب می شوند

به گزارش بهترین مقاله، نتایج یک مطالعه بزرگ نشان می دهد که بهبودیافتگان کرونا چند ماه بعد از ابتلا به این بیماری دچار افسردگی و اضطراب می شوند.

بهبودیافتگان کرونا دچار افسردگی و اضطراب می شوند

به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرگزاری ایرنا، این مطالعه که توسط محققان دانشگاه آکسفورد در انگلیس انجام شد، نشان می دهد که برخی از بهبودیافتگان کرونا سه ماه بعد از ابتلا به این بیماری با خطر بالای ابتلا به یک بیماری روانی روبرو می شوند.

پل هریسون استاد روانشناسی دانشگاه آکسفورد در انگلیس گفت: مردم نگران بودند که بهبودیافتگان کووید19، با خطر بیشتر ابتلا به مسائل سلامت روانی روبرو شوند که یافته های مطالعه ما این احتمال را تایید می کند.

وی افزود: محققان دانشگاه آکسفورد در این مطالعه پرونده الکترونیکی سلامت بیش از 69 میلیون بیمار آمریکایی را مورد بررسی قرار دادند؛ 62 هزار و 354 نفر از این افراد از اواخر ماه ژانویه تا اول آگوست به ویروس کرونا مبتلا شده بودند.

این محقق تاکید کرد: پیگیری افرادی که نتیجه آزمایش کرونای آنها مثبت بود، نشان داد که در مدت 3 ماه، برای یک نفر از هر پنج نفر بهبود یافته کرونا، برای اولین بار ابتلا به اضطراب، افسردگی یا بی خوابی بوجود آمده است. محققان گفتند که این احتمال تقریباً 2 برابر بیشتر از سایر گروه های بیماران در همان دوره بود.

هریسون شرح داد: این مطالعه همچنین نشان داد که خطر ابتلا به کووید19 در افرادی که از پیش به بیماری های روانی مبتلا بودند نسبت به افراد فاقد این بیماری ها 65 درصد بیشتر بود.

متخصصان بهداشت روان که در این مطالعه شرکت نداشتند، معتقدند: یافته های این مطالعه تاییدی است بر مدارک در حال افزایش مبنی بر این که کرونا بر مغز و روان مبتلایان تاثیر می گذارد و خطر ابتلا به یک سری بیماری های روانی را افزایش می دهد.

محققان متوجه شدند که شایع ترین میزان ابتلا به اضطراب، افسردگی و بی خوابی در میان بهبودیافتگان کووید19 بود که مسائل سلامت روانی داشتند. آنها همچنین متوجه شدند که خطر ابتلا به زوال عقل که خطر قابل توجهی بالاتری از زوال عقل که با کاهش عملکردهای مغز مانند حافظه و تفکر مشخص می شود، در این افراد به مراتب بالاتر است.

این مطالعه نشان داد: 20 درصد از افرادی که به کرونا مبتلا می شوند در مدت 90 روز به یک اختلال روانی مبتلا می شوند. همچنین این مطالعه نشان داد که خطر ابتلا به کووید19 در افرادی که سابقه یک بیماری روانی داشتند نسبت به افرادی که سابقه این بیماری را نداشتند، 65 درصد بیشتر بود.

کووید19 برای اولین بار در دسامبر 2019 در شهر ووهان در کشور چین شناسایی شد و به سرعت تقریبا در تمام کشورهای جهان گسترش یافت؛ سازمان جهانی بهداشت در 11 مارس شیوع این بیماری را همه گیری گفت.

دانشمندان چینی توانسته اند به سرعت نژادی از کروناویروس جدید را شناسایی کنند و توالی ژنتیکی آن را در اختیار آزمایشگاه های سراسر جهان قرار دهند تا به طور مستقل آزمایش های پی سی آر تهیه کنند که بتواند ابتلا را در هر فرد تأیید کند.

یافته های این مطالعه در مجله The Lancet Psychiatry منتشر شده است.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 22 آذر 1399 بروزرسانی: 22 آذر 1399 گردآورنده: bestarticles.ir شناسه مطلب: 1328

به "بهبودیافتگان کرونا دچار افسردگی و اضطراب می شوند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بهبودیافتگان کرونا دچار افسردگی و اضطراب می شوند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید