آشنایی با می فر، یکی از گران ترین محله های لندن
به گزارش بهترین مقاله، می فر (Mayfair)، نام محله ای اعیان نشین است که از ناحیه وست اند (West End) لندن آغاز می گردد و تا بخش شرقی هاید پارک ادامه دارد.
این منطقه، یکی از گران ترین محله ها در لندن و حتی در دنیا به شمار می رود و نامش را از بازاری با همین نام می گیرد که هر سال (از سال 1686 تا 1764 میلادی) در این مکان برگزار می شد و 2 هفته به طول می انجامید.
در واقع می فر در ابتدا بیشتر محیطی روستایی داشت و به واسطه همین بازار بود که توجه ها را به خود جلب کرد. تا اینکه زمین های آن به دوک وست مینستر رسید و تا اواخر قرن 18، خانه های لوکس بسیاری در آن ساخته شد تا درخور زندگی طبقات بالا باشد.
می فر حتی بعد از زوال اشرافیت در اوایل قرن 20 میلادی نیز همچنان جایگاه خود را حفظ کرد و این بار، بیشتر خانه های مسکونی آن به سفارت خانه ها، ادارات دولتی یا تجاری تبدیل شد.
می فر به چندین مقصد گردشگری معروف دسترسی دارد که پیشنهاد می کنیم اگر در سفر به انگلیس گذرتان به این محله افتاد، سری به آن ها بزنید. در این میان می توان به طاق ولینگتون (Wellington Arch) اشاره نمود که در سال 1830 میلادی به افتخار پیروزی های انگلیس در جنگ های ناپلئونی بنا شد و مجسمه سواره نظام اولین دوک ولینگتون را بالای آن قرار دادند که البته بعدها برداشته شد و امروزه آن را با مجسمه برنز باشکوهی جایگزین نموده اند که بزرگ ترین تندیس نوع خود در اروپا به شمار میرود. این بنا در نزدیکی هاید پارک قرار گرفته و از داخل و نمایشگاه کوچک آن نیز می توانید بازدید کنید.
خانه اپسلی (Apsley House) یا همان اپسلی هاوس، از دیگر مکان های معروف این محله محسوب می شود و در شمار بناهای لیست شده با درجه I قرار گرفته است. اپسلی، محل زندگی اولین دوک ولینگتون بوده و دیزاین داخلی این مکان، یکی از برترین نمونه های به جای مانده از دوران نایب السلطنتی او به شمار میرود و امروزه آن را به عنوان موزه بر روی عموم باز گذاشته اند.
موزه هندل و هندریکس در لندن (Handel & Hendrix in London)، خانه بازسازی شده زیبایی است که آهنگساز معروف موسیقی سبک باروک، یعنی جرج فردریک هندل از سال 1723 تا زمان مرگش در 1759 میلادی در آن زندگی می کرد و اثر مشهور خود، مسیحا را در همین خانه نوشت.
امروزه می توانید از این خانه و نمایشگاه کوچک متعلق به گیتاریست راک، یعنی جیمی هندریکس هم به عنوان موزه تماشا کنید و راجع به زندگی هندل، فرهنگ و موسیقی قرن 18میلادی نیز اطلاعات بیشتری به دست بیاورید. بعلاوه نمایشگاه ها و اجراهای زنده هم در این مکان برگزار می شود.
آموزشگاه سلطنتی هنر (Royal Academy of Arts) در خیابان پیکادلی، زمانی کاخ باشکوه لرد برلینگتون به شمار می رفت. گالری های این مکان، به طور مرتب در حال تغییر هستند و موضوعات مختلفی از مد روز گرفته تا مجموعه های هنری بعد از قرن 18 را دربرمی گیرد و همین موضوع باعث شده تا آثار آن برای بازدیدنمایندگان خسته نماینده نباشد. اگر از علاقه مندان هنر هستید، سری هم به ساختمان مؤسسه هنرهای معاصر (Institute of Contemporary Arts) بزنید که 3 گالری، 2 سینما، یک تئاتر، کتاب فروشی، رستوران و کافه را شامل می شود. علاوه بر آن، رویدادهای مختلفی همانند شب های موسیقی و کنفرانس های گوناگون را در این مکان برگزار می نمایند.
خانه اسپنسر (Spencer House)، خانه اجدادی پرنسس دایانا و خاندان اسپنسر به شمار میرود و طی بازسازی 10 ساله، توانسته اند آن را تقریباً به شکوه اولیه اش دربیاورند و آن را به یاری تورهای راهنما در معرض نمایش بگذارند. ساختمان نئوکلاسیک این خانه، 8 اتاق اصلی را دربرمی گیرد که هر کدام، دکور منحصر به فرد خود را دارند و از دیوارنگاری های رومی و دکور ویژه سقف برای زیباتر کردن آن ها استفاده شده است.
کلارنس هاوس (Clarence House) یا همان خانه کلارنس، یکی از برترین گزینه ها برای آگاهی از تاریخچه خاندان سلطنتی بریتانیا می باشد. این خانه در کنار کاخ سنت جیمز (St Jamess Palace) قرار گرفته و ملکه الیزابت از سال 1953 تا 2002 در این مکان زندگی می کرد. کلارنس هاوس فقط در تابستان بر روی عموم باز است و تورهای راهنمای آن، شما را هنگام بازدید هدایت خواهند کرد. کلیسای سنت جیمز (St Jamess Church) در خیابان پیکادلی قرار گرفته و از دیگر مقاصد تماشای واقع در محله می فر به شمار می رود. قدمت این کلیسا به سال 1684 میلادی برمی شود و طراحی بیشتر قسمت های آن را کریستوفر رن (Christopher Wren) برعهده داشته است. برنامه های موسیقی و بازار عتیقه و صنایع دستی نیز در روزهای خاصی در هفته در این مکان برگزار می شود.
منبع: گردشبان