اشتغال زایی به وسیله توسعه کارگاه های صنایع دستی

به گزارش بهترین مقاله، معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در بازدید از کارگاه نقاشی روی سفال در شهر همدان که با همراهی معاون صنایع دستی این سازمان انجام شد، بر لزوم اشتغال زایی به وسیله توسعه و رونق کارگاه های صنایع دستی تأکید کرد.

اشتغال زایی به وسیله توسعه کارگاه های صنایع دستی

به گزارش خبرنگاران، علی اصغر مونسان، در جریان این بازدید از نزدیک با روند فعالیت های هنرمندان صنایع دستی کارگاه یادشده آشنا شد و در گفت و گو با این تلاشگران، در جریان مسائل مربوط به آن ها نهاده شد و دستورات لازم را برای حل موانع پیش رو صادر کرد.

او به همین دلیل گفت: صنایع دستی یکی از راهبرد های موثر در ایجاد اشتغال با بهره مندی از هنر های اصیلی است که ریشه در تاریخ و فرهنگ این مرز و بوم دارد.

مونسان اضافه نمود: اگر کارهای هنرمندانه و خلاقانه هنرمندان صنایع دستی با بسته بندی مناسب و طراحی های حرفه ای به بازار ارائه گردد ارزش اضافه نموده این آثار افزایش چندبرابری خواهد داشت و آن گونه که شایسته است دیده می گردد.

در ادامه این بازدید مدیر این کارگاه نقاشی بر روی سفال، در تشریح اقدامات صورت گرفته مجموعه خود گفت: 60 نفر به صورت مستقیم در این کارگاه به صورت مستقیم مشغول به کار هستند و طراحی های صورت گرفته بر روی سفال کاملاً به صورت انتزاعی و با تکیه بر هنر ذهنی افراد انجام می گردد.

مهدی رضایی، با بیان اینکه آثار این کارگاه به صورت مستقیم به کشورهایی نظیر عراق صادر می گردد، ادامه داد: بعضی مسائل مربوط به افزایش قیمت مواد اولیه لعاب سفال باعث شده که نتوانیم آنچنان که شایسته است به توسعه اقدامات خود بپردازیم و از مسئولان انتظار داریم با حمایت از فعالان این حوزه زمینه ترویج بیشتر این هنر بومی ایران را فراهم سازند.

در خاتمه این بازدید رئیس سازمان میراث فرهنگی با اشاره به نکات اثربخش برای بهبود فضای کسب و کار در حوزه کارگاه های کوچک مقیاس صنایع دستی، راهکارهای لازم برای استفاده فعالان صنایع دستی از تسهیلات حمایتی سازمان میراث فرهنگی را ارائه کرد.

منبع: میراث آریا
انتشار: 20 مهر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: bestarticles.ir شناسه مطلب: 316

به "اشتغال زایی به وسیله توسعه کارگاه های صنایع دستی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اشتغال زایی به وسیله توسعه کارگاه های صنایع دستی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید